fbpx

Om

Om FJORD HAVN

FJORD HAVN er en dansk plakat- og fotokunstvirksomhed, som har stor passion for at kunne give vægge noget mere liv med farver og former. Med et moderne twist med grafisk design, personlighed og skæve vinkler giver FJORD HAVN dig muligheden for sætte dit helt eget præg på dine vægge.

FJORD HAVN søger hele tiden nye trends og tendenser, som kan bruges i det grafiske eller fotografiske arbejde og udtrykt via produkterne i webshoppen. Du finder et udvalg af produkter til hele boligen, bl.a. børneværelset, køkken, kontoret og stuen. Mulighederne er mange og alle produkter vil give dine vægge liv med mennesker, natur og former som emner.

Fjord, Skov & By

Fjorden, Skoven, Byen. Alt sammen noget der er med til at skabe inspiration for mig. Og derfor navnet FJORD, da fjorden skaber liv og sammenhold mellem by og natur. Jeg elsker den rå natur omkring vand, nuancerne i skoven og det pulserende liv i byen. 

Din fjord

FJORD HAVN arbejder hele tiden på at tilføje nye produkter til webshoppen, så husk at holde øje med facebook, Instagram eller tilmeld dig nyhedsbrevet – så får du også 20% rabat på din første ordre.

Velkommen på dørken,
Mads

Få en rabatkode på 20%*

Tilmeld dig nu og få rabatkoden med det samme. Få nyeste tilbud, nyheder og inspiration på webshoppen.

* Gælder ikke i forvejen nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabatter.